Kalandos út, épphogy beesik a meccsre a magyar válogatott
03
Jul
2022
Kalandos út, épphogy beesik a meccsre a magyar válogatott
20:30  |  2022. Július. 03.
Nem várt reptéri nehézségek miatt nem szállt fel időben a magyar férfi kosárlabda-válogatottat szállító légitársaság, a KLM járata Amsterdamon át Nantes-ba, így csak a mérkőzés napján indul el Sztojan Ivkovics válogatottja a világbajnoki selejtező helyszínére, a Nantes melletti Mouilleron-le-Captif településre. 
 
- Hajnalban kaptuk a jelzést, hogy a KLM Budapest-Amszterdam járata jelentős késéssel indul csak el a Liszt Ferenc reptérről – mondta a Hunbasket.hu-nak Plézer Gábor, a válogatott menedzsere. – Így viszont nem tudtunk volna átszállni Nantes felé. Minden követ megmozgattunk, szerveztünk, egyeztettünk, végül sikerült megoldanunk, hogy a mérkőzés napján el tudjunk indulni.
 
Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány hozzátette: igen fárasztó, kemény út vár a csapatra, gyakorlatilag éppen beesnek majd a szállodába, hogy onnan induljanak is a csarnokba.
 
- Nem volt könnyű feladat, de sikerült megoldani, hogy ott legyünk a mérkőzésen – mondta a kapitány. – Köszönet érte a munkatársainknak, a szövetségnek! Mi reggel hat órakor indulunk Kecskemétről, s tulajdonképpen éppen beesünk a mérkőzésre. Szerencsénk van, hogy a továbbjutásunkat már pénteken biztosítottuk, így most nem egy élet-halál mérkőzés vár ránk Franciaországban.
 
A magyar válogatott hétfőn 20.30 órakor lép pályára a házigazda Franciaország ellen. Sztojan Ivkovics csapata a franciákkal együtt már továbbjutott az utolsó selejtezőkörbe. 
Legnépszerűbb hírek