Perl Zoltán: Összességében mindent kiadtunk magunkból ezen a tornán
08
Sep
2022
Perl Zoltán: Összességében mindent kiadtunk magunkból ezen a tornán
07:48  |  2022. Szeptember. 08.
Mint ismert, tegnap este befejeződött a mieink számára az idei férfi Európa-bajnokság. A Németország elleni találkozót követően Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány és Perl Zoltán vettek részt a sajtótájékoztatón.
 
Perl Zoltán: "Ez az utolsó mérkőzés nem úgy alakult, ahogyan szerettük volna. Úgy érzem, hogy egy kicsit fáradtak voltunk, a védekezésünk pedig gyenge volt. Nem használtuk jól a taktikai faultokat sem, ami problémát jelentett, de ennyit az utolsó találkozóról. Szerintem összességében a legjobbunkat nyújtottuk ezen a tornán. Mindent megpróbáltunk, és bár sajnálatos módon nem tudtunk meccset nyerni, minden tőlünk telhetőt beleadtunk."
 
Sztojan Ivkovics: "Egy gálameccset játszottunk, egyik csapat sem kért egyetlen időt sem. Sok sikert kívánok a németeknek! Úgy gondolom, hogy ebből a csoportból mind a négy továbbjutó együttes tovább fog menni a legjobb nyolc közé is. A bosnyákok és a franciák ellen jó mérkőzéseink voltak. Fizikálisan nem bírjuk az ilyen hosszú tornákat, mert kevesen vagyunk. Köszönöm a szervezőknek a munkájukat, Köln nagyon jó házigazda volt. Remélem, találkozunk még!"
 
Ezt követően az egyik újságíró megkérdezte Perl Zoltántól, hogy nagyon jó csapatok ellen játszottunk ezen a tornán, és mi az az 1-2 kiemelkedő momentum, amit sosem fog elfelejteni.
 
Perl Zoltán: "Világklasszis játékosok ellen léphettünk pályára, ami számunkra nagy dolog. A legtöbben, akik a magyar bajnokságban játszunk, nem szoktunk ilyen szintű kosarasokkal találkozni, mint akik itt voltak az Európa-bajnokságon. Ez az a dolog, amire leginkább emlékezni fogunk, hogy ilyen jó csapatok ellen játszhattunk."
 
 
 
Fotó - Girgász Péter/MKOSZ
Legnépszerűbb hírek