Meccslázban a női válogatott
12
Nov
2020
Meccslázban a női válogatott
11:03  |  2020. November. 12.
Egyre nagyobb a várakozás a magyar női kosárlabda válogatottnál a szombati Európa-bajnoki selejtezőt illetően. Ahogyan közeledik a mérkőzés, úgy nő a meccsláz is a játékosokban, s persze a szakmai stáb tagjaiban is.
 
- Egy szavunk nem lehet, kiválóan dolgoznak a lányok – mondta a Hunbasketnek Székely Norbert szövetségi kapitány. – Az Amszterdamba kiutazó keretben mindenki rendben van, nem csupán egészségileg, mentálisan is.
 
A finomhangolás éppen ma kezdődik, ugyanis kora este Hollandia Szlovákia ellen megvívja második csoportmeccsét. Annak tapasztalataival gazdagodhat a magyar csapat is.
 
- Természetesen megnézzük a mérkőzést, a járványveszély miatt a helyszínen csak ketten, a többiek a televízión keresztül. Azt gondolom, a ma esténk igazán hosszú lesz, edzőkollégáimmal, Kovács Andreával, Iványi Dalmával és Cziczás Lászlóval minden apró részletet összeállítunk a lányoknak, hogy pénteken a gyakorlatban is felkészülhessünk.
 
A kapitány egyébként szoros összecsapást vár a ma esti Hollandia-Szlovákia csoportmeccsen.
 
- A szlovák kosárlabda mindig is nagyon fizikális volt, nagy kérdés, hogy mennyire fog ízleni a házigazdának ez a stílus. A csoport kiegyenlített, ezt már tapasztalhattuk, így a lehető legjobban szeretnénk hasznosítani a ma látottakat szombat este.
Legnépszerűbb hírek