Szurkolói fotókkal is biztathatjátok a magyar női válogatottat az Európa-bajnoki selejtezőn
11
Nov
2021
Szurkolói fotókkal is biztathatjátok a magyar női válogatottat az Európa-bajnoki selejtezőn
14:53  |  2021. November. 11.
A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazásának köszönhetően a helyszíni hangulat tovább fokozódhat a Magyarország - Spanyolország Európa-bajnoki selejtezőn, hiszen szurkolói fotókkal is buzdíthatjátok a lányokat - egyenesen a pálya melletti kijelzőkről!
 
Izgalmas mérkőzésre számíthatunk a 2023-as női kosárlabda Európa-bajnoki selejtezőjén. A Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a hangulat garantált lesz, a szervezők azonban nem feledkeznek meg azokról sem, akik nem tudnak személyesen ott lenni az eseményen, de szívesen kifejeznék támogatásukat a nemzeti csapat felé.
 
Ennek érdekében elérhetővé válik a ‘Seyu - Együtt a győzelemért! innovatív alkalmazása, amelynek köszönhetően a szurkolók motiváló üzenetekkel ellátott fotókat tudnak beküldeni az eseményre. A képek a helyszíni, közvetlenül a pálya melletti kijelzőkön jelennek meg, így mindenki megmutathatja, hogyan szurkol a magyar csapatnak - akár távolról, otthonról is.
 
A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. A fotó elkészítése után, a jóváhagyást követően a kép az esemény nevével fémjelzett keretet kap, amelyen megjelenik a kiválasztott szurkolói üzenet is. Az így létrehozott kép kikerül a Szekszárdi Sportközpont pálya melletti kijelzőire, így akár maguk a játékosok is találkozhatnak a beküldött képekkel.
 
Ahhoz, hogy szurkolóként felkerülj a kijelzőkre, nem kell mást tenned, mint:
 
1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
3. Jelöld be kedvencnek: MKOSZ
4. Válaszd ki: Magyarország - Spanyolország
5. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!
 
VAGY: Használd az alábbi weblinket a képküldéshez: https://bit.ly/Magyarország_Spanyolország 
(Kérünk, a linket böngészőből nyisd meg!)
 
Az esemény nevével fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu a mérkőzés után a szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.
 
A magyar csapat számít a támogatásodra! Küldj Te is egy szelfit nekik!
Legnépszerűbb hírek